"Merit Lilin" Ent. Co., Ltd.

Merit Lilin Logo

Компанията LILIN е основана в Тайпе през 1980г., като една малка фабрика разположена върху площ от 1620 кв.м. Предмет на дейност е разработването на CCTV продукти като камери, скенери, PAN/TILT скенери, усилватели, дистанционни управления и т.н. След 5 години развитие и щателно проучване на вътрешните и външните пазари фирмата създава своя собствена марка – CsLILIN.

     LILIN e първата компания разработила Speed Dome камера в Тайван.
     Фирмената философия на LILIN: Kреативност, Прогрес, Качество.
     През 1997г. и след това през 2003г. LILIN e сертифицирана по ISO-9002 и ISO-9001 - Стандарти за контрол на качеството в областта на проектирането, разработката, производството, монтажа и обслужването.

Още от самото си създаване компанията основава специален R&D отдел, на който разчита да развива системите за видеонаблюдение. Продуктите на LILIN преминават през всички етапи на развитие от аналогови до цифрови. Разработването на нови продукти и системи с безупречно качество винаги са били главна цел на R&D екипа. До този момент LILIN успешно отстоява позициите си на пазара, като това име винаги се свързва с качество, надеждност и отговорност.

Taipei Head Office USA Office

Благодарение на усилията на своите служители, LILIN открива своята първа сграда във Вугу Индъстриал Парк през 1992г., с площ от 39600кв.м., утроявайки до сега използваните си площи. През годините компанията успява да наложи своята марка и отвъд океана, достигайки до все повече клиенти.

China Office United Kingdom

Идеята нa LILIN е не само да предлага своите продукти на клиентите по света, но и да предостави бързо и качествено обслужване на местно ниво. До момента LILIN има офиси и представителства в Хонг Конг, Китай, Малайзия, Япония, Нова Зеландия, Австралия, САЩ, Франция, Англия, Германия, Испания, България, Саудитска Арабия, Румъния, Турция, ЮАР, Иран и др.

Ранина представя LILIN на изложението Секюрити Танцуващите камери на LILIN

"Ранина"ООД предлага на българския пазар продуктите на LILIN още от 1994г. Като свой най-лоялен и дългогодишен партньор в системите за видеонаблюдение, фирмата ни не пропуска да представи най-актуалните продукти на LILIN на всяко от изложенията "Стройко" и "Секюрити".

WItDVR | "Ранина" ООД | WItVISION | Изпратете ни e-mail