Mavili Elektronik Tic. ve San. A.S.

Mavigard logo

Още от създаването си през 1987г. Мavili Еlektronik Tic. ve San. A.S., се превръща в една от водещите компании в областта на пожароизвестителната техника и газови системи. И до днес компанията продължава да „създава доверие“ актуализирайки своята непоклатима политика на удовлетвореност на клиента, не само с високо квалифициран производствен процес, но също така и с новости в дизайна и перфектен гаранционен и следгаранционен сервиз.

     Mavili е първата компания в света, която получава сертификат за ISO 9001:2008 от LPCB (Loss Prevention Certification Board) - най-престижната организация в света.
     Водейки се от максимата „Клиента заслужава най-доброто качество и обслужване“, повече от 100 души персонал работи усърдно за удовлетвореността на клиента.

Mavili предоставя безплатна техническа подготовка на своите дистрибутори и клиенти за инсталация на продуктите и поддръжка. Участниците, които преминават през обучението получават и сертификат за преминат курс.

Офиси и представителства

Сградата на Mavili

От 2005г. Компанията извършва своята дейност в новият си завод, разположен на 5000кв.м.  Mavili непрекъснато подобрява инфраструктурата на сервизната си мрежа и има офиси в Анкара, Измир, Анталия и Москва. Изнася своите продукти в повече от 53 страни и региони по света, включително Русия, Казахстан, Туркменистан, Оман, Бахрейн, Централна Африка и България и др.

Фабриката на Mavili Mavili на изложение

Инвестициите на Mavili в качеството на продукцията им са възнаградени с множество сертификати, удостоверения и лицензи. Датчиците за аналоговите адресируеми пожароизвестителни системи вече имат EN-54-5 и EN-54-7 сертификати от LPCB. Почти всички продукти на компанията притежават сертификати TS, EN 54, TSE, SSPB (Russian Fire Security Certification System), GOST (Russian Governmental Standard) сертификат, както и CE сертификат покриващ 89/336/EEC EMC директивата на ЕС.

Обект на Mavili

Над 30 000 системи на Mavili са инсталирани и се използват по света – в болници, училища, военни обекти, нефтохимически предприятия, складове, заводи, хотели, търговски центрове, жилищни сгради и др.

WItDVR | "Ранина" ООД | WItVISION | Изпратете ни e-mail