"Soyal Technology" Co., Ltd.

Soyal Logo

SOYAL Technology е основана в Тайпе, Тайван през 1993 г.  Компанията е специализирана в разработката и производството на висококачествени електронии продукти в областта на системите за контрол на достъп с RFID технология.

     SOYAL Technology предлага професионални RFID решения, които включват разнообразие от устройства за контрол на достъпа.
     SOYAL Technology въвежда и налага на световния пазар различни модели на мрежови контролери и четци със стилен дизайн и изключително високо качество.
     SOYAL Technology е производител на системи за контрол на достъп, който може да се похвали с почти нулев процент на дефектирали устройства. По този показател компанията е един от лидерите в световен мащаб.

SOYAL Technology разшири продуктовата си линия през 2010г. със системи за безкасово плащане, както и със свързани с тях "Мifare" продуктови серии на системи за съхраняване на ценности с една карта, наречена "Smart Card".

Офиси и представителства

Офиса на Soyal Офиса на Soyal

Главните офиси на SOYAL Technology са в Тайпе и в Шанхай.
Свои представители SOYAL има в страните: България, Гърция, Македония, Унгария, Кипър, Румъния, Унгария, Турция, Великобритания, Полша, Аржентина, Венецуела, Еквадор, Колумбия, Китай, Малайзия, Тайланд, Виетнам.

Биометричен четец контрол на достъп

Едни от най-актуалните продукти на SOYAL Technology са "Vein" контролерите с пръстови четци. При този биометричен метод група от инфрачервени светодиоди осветяват пръста на потребителя. Инфрачервените лъчи се абсорбират от хемоглобина в кръвта, като по този начин се получава "карта" на кръвоносните съдове в осветената част от пръста. Тази "карта" се сканира от специална CCD камера, цифровизира се и се запаметява в контролера. Този тип алгоритъм осигурява по-голяма надеждност, защита и бързо разпознаване на потребителя в сравнение с метода за сканиране на ириса на окото.

Контрол на достъп Контрол на достъп

„Ранина“ ООД предлага продуктите на SOYAL Technology от края на деветдесетте години и ежегодно ги демонстрира на специализираните изложения „Стройко“ и „Секюрити“. Безпрецедентното качество, надежната и безотказна работа на системите изградени на базата на продукти на Soyal Technology, наложиха компанията като лидер на световния пазар за RFID системи за контрол на достъп.

WItDVR | "Ранина" ООД | WItVISION | Изпратете ни e-mail